Primera Baby Run a Viladecans | Merkapiso

93 188 15 38

Primera Baby Run a Viladecans

Primera Baby Run a Viladecans. Si no pots córrer GATEJA

Amb l'avinentesa de la primera Baby Run que s'organitza a Viladecans (i probablement a tot el Baix Llobregat) de la ma dels amics de Base Castelló Esports by Runnering, hem xerrat una estona amb Sito Castello, al que molts de vosaltres ja coneixereu.

Sito és un home molt inquiet, que sempre està pensant coses noves per fer, que dorm molt poc, segons ens ha confesat, i que en aquestes estones d'insomni té temps per pensar i organitzar tots els esdeveniments que ell i el seu equip tenen entre mans, un dels més importans i de més renom, les Curses de la Lluna Plena, que estan tenint un gran èxit de difusió i organització i de les que Sito n'està molt orgullós.

Inscrita dintre de les activitats que es faran el proper 27 d'octubre en el marc de la Festa del Comerç que organitza la Xarxa Comercial de Viladecans, hem preguntat a Sito com se li va ocórrer la idea de la Baby Run:

"Jo dormo molt poc i a vegades a les quatre de la matinada començo a donar voltes a les coses. Havia vist un video a Youtube on organitzaven una cursa per nadons al Japó, on havien arribat a participar uns 500 nens. Em va fer gràcia la idea i vaig pensar en organitzar-la, això sí, sense caràcter competitiu".

En Sito també es mostra molt content amb la resposta de la gent : "Ens ha sorprés molt la resposta que hem rebut ja que sense fer una gran promoció a dia d'avuí, tenim inscrits uns 30 nens. Inclús sabem que s'ha fet difusió a emisores de ràdio importants com Catalunya Radio o Rac1. Nosaltres no els vem comunicar res i han sigut ells qui ens han trobat ."

"És la primera Baby Run que organitzem i estem segurs de que tindrà un èxit molt maco. A Viladecans almenys, segur que és la primera cursa per nadons que s'organitza. Fem una miqueta de conya preguntant a la gent quin serà el bebè més ràpid de Viladecans però insisteixo, la qüestió no és aquesta, no és una cursa competitiva. El que volem fer és animar els nostres carrers que cada vegada estan més deixats i amb menys llum. El nostre propòsit és fer una mica de ciutat. Les botigues de Viladecans són les que actualment estan fent ciutat i no les zones comercials, que l'únic interés que tenen és el seu propi benefici comercial i la ciutat no els hi interessa pas res".

"Nosaltres seguirem fent el que fem, seguirem donant servei als nostres clients, cada vegada de manera més personalitzada, cada vegada de manera més tècnica i aguantarem el que tinguem que aguantar. I si podem comptar amb la col·laboració d'empreses patrocinadores com vosaltres que sempre ens ajuden, doncs estarem encantats".

I nosaltres amb tú Sito i amb tot el teu equip: Recordeu, si voleu que els vostres fills menors de 13 messos participin a la Baby Run, heu d'anar a inscriure'ls  a Base Castelló Esports by Runnering, al carrer del sol n. 12. Ens veiem el dia 27 a les 18:00 devant de la botiga. A GATEJAR!!!!!!!!